0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Porezi 0.00
Ukupno 0.00
Stražnji poklopac Telefona,torbice za Mobilne telefone iPhone 12/12 svjetla Pro,Stražnji Poklopac pametnog telefona Stražnji Zaštitni Poklopac,Tanak Prašinu Torbica TPU(siva)

Stražnji poklopac Telefona,torbice za Mobilne telefone iPhone 12/12 svjetla Pro,Stražnji Poklopac pametnog telefona Stražnji Zaštitni

HRK 22.47
U trgovini.

Iznos

【Premium kvaliteta】TPU Materijal je mekan i udoban, i to ne boli stroju prilikom demontaže. 【Izvrstan dizajn Dizajn】otvor objektiva od 1 mm/0,04 cm iznad, da biste zaštitili objektiv od ogrebotina i oštećenja. 【DOBAR OSJEĆAJ DOBRA】Tkani tekstura, prihvaća tradicionalnu ткацкую tehniku, donosi posebno i mekan osjećaj dodira. 【MOĆNE ZNAČAJKE】Torbica za telefon je tanak i lagan, a model je zaštićena od otisaka prstiju i diše. 【Primjena】Kompatibilnost za i Phone 12/12 svjetla Pro, ne blokira port za punjenje i kameru, koja se savršeno uklapa.Stražnji poklopac telefona,torbice za mobilne telefone Iphone 12/12 Svjetla Pro,stražnji poklopac pametnog telefona Stražnji zaštitni poklopac,TPU Tanak prašinu torbica Osobina : 1. Materijal TPU mekana i udobna, i to neće oštetiti stroj prilikom demontaže. 2. Dizajn otvora objektiva, 1 mm/0,04 cm iznad, da biste zaštitili objektiv od ogrebotina i oštećenja. 3. Tkani tekstura, potrebno je tradicionalna metoda соткать, donosi posebno i blagi osjećaj meke dodir. 4. Torbica za telefon je tanak i lagan, a model je otporan na otisaka prstiju i diše. 5. Kompatibilnost za i Phone 12/12 svjetla Pro, ne blokira port za punjenje i kameru, koja se savršeno uklapa.Postavke : Vrsta proizvoda : Stražnji poklopac telefona Materijal : TPU Težina : pribl. 22.0 g/0.8 oz Stil : poleđina Elemente : trake, rešetke, čiste boje Proces : Ubrizgavanje Pogodan za i Phone 12/12 svjetla Pro Upućivanje popis : 1 x stražnji poklopac telefona.

O proizvodu

Item Type:
Phone Back Cover
Material:
TPU
Weight:
Approx. 22.0g/0.8oz
Style:
Back Cover
Elements:
Stripe, grids, pure colors
Process:
Injection
Fit for IPhone 12/12 Pro :
Package List:
1 x Phone Back Cover :

Slični prijedlozi