0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Porezi 0.00
Ukupno 0.00
Puder za kosu,Boje za korijena kose, Brzi Premaz Bijele Korijena Kose Korektor s Puff Touch,Vlakna kose i Korektor za Gubitak Kose, Kreator linije rasta kose, Pojačalo obrva i Punila Bradu, Više debela i puna kosa (E)

Puder za kosu,Boje za korijena kose, Brzi Premaz Bijele Korijena Kose Korektor s Puff Touch,Vlakna kose i Korektor za Gubitak Kose, Kreator

HRK 29.97
U trgovini.

Iznos

✨Prah linije rasta kose : Prah touch-up korijena, on je izuzetno jednostavan za korištenje.Nakon uporabe efekt je vrlo značajan.On najbolje radi između korijena kose i kože glave.Odaberite boju korijena u prahu za kosu koji odgovara vašem boji kose, efekt će biti bolji. ✨Jednostavan za korištenje : Proizvod ima malu ogledalu, povoljno popraviti šminku u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu,otvorite пуховку, dip vrh kose potreban broj korijena подкрасьте u prahu, lagano dip uz korijen bijele linije kose, ispunite boja uredan liniju rasta kose.Ili nježno mazite glazuru od ruba linije rasta kose od svijetle do tamne.Udariti po prstima. ✨Privremeni prah kose : Dokaz znoja i jednostavan za očistite.Siguran, ne sadrži parabene, sulfata i peroksida. ✨Lako nositi sa sobom : Ručni paket, vrlo pogodna, da ga stavite u torbu, ruksak.Možete pokriti svoje kose za 1 minutu. ✨Lako nositi sa sobom : Ručni paket, vrlo pogodna, da ga stavite u torbu, ruksak.Možete pokriti svoje kose za 1 minutu.

O proizvodu

Slični prijedlozi