0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Porezi 0.00
Ukupno 0.00
Prazna cijev ruž za usne, DIY Royal Style language interface pack, Lip Balm Mold Self-made Container Tubes for 12.1 mm Lipstick(1Pc-Black)

Prazna cijev ruž za usne, DIY Royal Style language interface pack, Lip Balm Mold Self-made Container Tubes for 12.1 mm Lipstick(1Pc-Black)

HRK 11.37
U trgovini.

Iznos

Prazna cijev ruž odgovara za ruž unutarnji promjer 12,1 mm Spremnik za ruž za usne može se koristiti za pakiranje gotovih kućnih ruževi, trendy i fin.Također se može koristiti za zamjenu puknutih cijevi i ruž za usne.Može se koristiti kao dar za svoje prijateljice i prijatelje.Kontejner za sjajilo za usne napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala, trajne i pranje.Karakteristike : Prazna cijev ruž odgovara za ruž unutarnji promjer 12,1 mm Spremnik za ruž za usne može se koristiti za pakiranje gotovih kućnih ruževi, trendy i fin.Također se može koristiti za zamjenu puknutih cijevi i ruž za usne.Može se koristiti kao dar za svoje prijateljice i prijatelje Kontejner za sjajilo za usne napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala, trajne i pranje.Postavke : Vrsta proizvoda : Prazan ruž materijal Materijal : ABS Dodatno Boja : crna, ljubičasta Dodatno Tip : 1 kom., 10 kom. Unutarnji promjer : cca. 1,2 cm / 0,5 cm Visina : cca. 7,9 cm / 3,1 cm Širina : cca. 2.8 cm / 1.1 inch Težina : Cca. 18g ( 1 Pc ), 180g ( 10 Pcs ) Popis paketa : 1x1pc ILI 10 Pcs prazna cijev i ruž za usne.

O proizvodu

Slični prijedlozi