0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Porezi 0.00
Ukupno 0.00
CDQYA Sleep Cap Soft Elastic Band Extra Large Long Bonnet for Braids,Long Natural Curly Hair Loose Night Hat (Boja : A, veličine : jedna veličina)

CDQYA Sleep Cap Soft Elastic Band Extra Large Long Bonnet for Braids,Long Natural Curly Hair Loose Night Hat (Boja : A, veličine : jedna

HRK 1133.58
U trgovini.

Iznos

Multi applications fit, odijelo za korištenje ove kape, da bi se kosa tijekom šminke, pranje lica i duša.Ne čuvajte probuditi zbog svoje prljave kose, zgodan za svakodnevnu upotrebu.Izrađen je od атласного materijala, uz jednostavan, tvrd i izdržljiv, pouzdan u korištenju.Vrste однотонного noćni колпака, kako vi odaberete, lako se kombiniraju s drugim odjeće.Idealan i za muškarce i žene ga nositi u proljeće, jesen i zimu.Multi applications fit, odijelo za korištenje ove kape, da bi se kosa tijekom šminke, pranje lica i duša.Ne čuvajte probuditi zbog svoje prljave kose, zgodan za svakodnevnu upotrebu.Izrađen je od атласного materijala, uz jednostavan, tvrd i izdržljiv, pouzdan u korištenju.Vrste однотонного noćni колпака, kako vi odaberete, lako se kombiniraju s drugim odjeće.Idealan i za muškarce i žene ga nositi u proljeće, jesen i zimu.Specifikacija : Materijal : svila Boja : pokazati kao fotografije.Upućivanje uključuje : 1* nigh tcapпримечания : 1. Prodajemo samo osnovne namirnice, a ne druge proizvode.2. Budući da je potrebno ručno mjerenje, molimo, ostavite prostor od 1-3 vidi 3.Zbog razlike u prikazu boje mogu se malo razlikovati od očekivane vaš boje, molimo vas da dopustite.Podsjećamo : Nakon primitka pakiranje, molimo vas da pažljivo provjerite ambalažu i robu.Ako primljene robe u kvaru ili imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na e-mail, kako bi se riješio ovaj problem.Mi ćemo odgovoriti u što kraćem roku i da će učiniti sve što može da zadovolji vaše potrebe!Zbog razlike u prikazu boje mogu se malo razlikovati od očekivane vaš boje, molimo vas da dopustite.

O proizvodu

Material:
Silk
Color:
show as pictures.
Package included:
1* nigh tcap :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :

Slični prijedlozi